Kom werken bij AWLBuilding the future together

Machinebouwer met een sociaal hart

AWL is een machinebouwer met een sociaal hart, een wereldspeler met een lokale ziel. Klanten heten bij ons samenwerkingspartners. Verschillende culturen, talen en landen staan binnen AWL dagelijks met elkaar in contact. Leren van elkaar, samen werken, samen leven. Wij werken aan oplossingen die deze tijd van ons vraagt, rond thema’s als digitalisering, automatisering en logistiek.

De mogelijkheden en ideeën bij AWL

AWL is een bedrijf dat zich onderscheidt door goed werkgeverschap, waarbij ‘goed zijn voor de medemens’, de kern vormt. Bij AWL krijgen medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen. Dat creëert een energieke omgeving, waarin mogelijkheden en ideeën welkom zijn en bijdragen aan de beste oplossingen voor onze klanten.

AWL heeft in de afgelopen 30 jaar een reputatie opgebouwd van een bedrijf dat durft te investeren; in duurzame klantrelaties, nieuwe ontwikkelingen, technologieën, onderwijs, medewerkers én in zichzelf.

 Daar waar ‘goed zijn voor de medemens’, de kern vormt.

Werken @ AWL

Wij geloven in onze mensen! No nonsens en met beide benen op de grond. Bij AWL werk je in een internationale bedrijfsomgeving, waarbij het aankomt op de samenwerking in teams en collega’s zeer betrokken zijn met elkaar. De bedrijfscultuur van AWL wordt door onze medewerkers als zeer prettig ervaren. Onze professionals zijn gepassioneerd. Samen werken wij keihard om voor onze klanten wereldwijde productiviteit te verzorgen.

Je leven lang leren!

Of jij nu een ambitieuze starter bent of een ervaren professional, bij AWL geloven wij dat jij nooit uitgeleerd bent. Onze markten zorgen voor de noodzaak om ons te blijven ontwikkelen. Het trainen van onze kennis en vaardigheden is dan ook een must. Daarom hebben wij de AWL Academy ontwikkeld, welke is gemaakt om de kennis en vaardigheden van onze medewerkers te blijven verbeteren. De AWL Academy kent inmiddels meer dan 50 interne trainingen, gegeven door zowel onze eigen gepassioneerde professionals, als professionals van diverse hogescholen en opleidingsinstituten. Hierdoor kunnen wij altijd in jouw behoefte aan educatie voorzien.

Laatste nieuws .

Career development of Cees-Jan Braam

Loopbaanontwikkeling van Cees-Jan Braam

Week van de Loopbaan | Bert van Kolthoorn

Bianca van As

Vrouwen in de techniek | Bianca van As

Open sollicitatie

Ben jij een topper? Laat het ons weten.