Ontmoet onze mensen

Peter Sikkema

Controller – 2017

Ik vind AWL een mooi bedrijf om voor te mogen werken met trotse werknemers. We werken waar ook ter wereld allemaal aan een gaaf hightech product. Ik loop met trots door de hal! Voor mij zijn de reizen die ik voor AWL mag maken hoogtepunten in mijn werk. Ik heb mijzelf binnen AWL enorm kunnen ontwikkelen door de kansen die ik krijg en hoop in de toekomst nog meer waarde toe te kunnen voegen.

Femke Schut

Operator – 2001

Het omgaan met mensen vind ik heel erg prettig, ik ben echt een mensenmens. Mensen helpen en ondersteunen vind ik heerlijk. Ook houd ik ervan als het werk wat chaotisch is. Ik vind het geweldig als ik ’s ochtends op mijn werk aankom en ik niet weet wat er op mijn bordje komt. Laat maar komen, ik vind altijd wel een oplossing!

Na 18 jaar werken bij AWL heb ik het nog steeds ongelofelijk naar mijn zin! De informele sfeer vind ik erg fijn. Het is heel fijn hoe de mensen hier met elkaar omgaan.

Magdy Nashed

Constructional Fitter – 2001

Ik houd mij bezig met alles wat met lassen, boren en slijpen te maken heeft. Het team waar ik mee werk vind ik erg aangenaam, net als het bedrijf zelf. Het is bij AWL altijd mogelijk om je verder te ontwikkelen. Zo heb ik door de jaren heen heel wat diploma’s gehaald.

Ricardo Kamphorst

Mechatronics Technician – 2009

Bij AWL word je gemotiveerd om een opleiding te volgen, hier word je ook enorm goed mee geholpen. Wanneer we een project afronden voelt dit echt als een voldoening, vooral omdat we het samen hebben bereikt. AWL maakt ons tot wat we zijn, je voelt een enorme dankbaarheid vanuit de mensen.

Reint Cornegoor

Senior System Engineer – 1996

De mooiste herinneringen vind ik de IT-projecten in het buitenland en dan voornamelijk China. Daar heb je een heel andere cultuur en heel andere mensen. Hier in Nederland ken je al je leveranciers, maar de Chinese overheid wil graag dat alles lokaal wordt aangeschaft. Dus je moet alles vanaf de grond opbouwen. Uiteindelijk ben ik toen een paar weken in China geweest om op te bouwen. Dit was een geweldige uitdaging door de cultuur die je niet kent en de taal die je niet spreekt.

Pablo Coutado Vila

Robot Control Engineer – 2015

Als robotprogrammeur ben ik verantwoordelijk voor de robotkant van de machine. De software krijgen wij van engineering om in de robot ‘te schieten’. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat alles het goed doet qua specificaties. Het is fijn om hands-on aan de robot bezig te zijn.

Het is ontzettend prettig dat het werk zo dynamisch is. Je ziet eindresultaat bij mijn werk, dat motiveert: je ziet echt wat je gedaan hebt.

Sommige dingen automatiseren we niet

Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij je terug