House of Development

AWL stimuleert haar medewerkers tot ontwikkeling en groei en heeft daarom haar eigen House of Development ontwikkeld. Dit huis geeft onze visie weer op het continu ontwikkelen van onze medewerkers. Het huis bestaat uit drie verdiepingen: ambitieuze starter, gepassioneerde professional en toekomstbestendige vakman.

Ambitieuze starter

Je staat aan de start van jouw carrière. Op deze fase helpen wij jou op weg om te groeien in jouw vakgebied en uiteindelijk een zelfstandig professional te worden. Bijvoorbeeld door het inwerkprogramma, 100-dagen programma en kwalificaties.

Gepassioneerde professional

Als een ervaren professional wil jij jezelf meer ontwikkelen, je bent op zoek naar een verdiepingsslag in jouw werk of juist een verbreding. Misschien ben je wel op zoek naar doorgroeimogelijkheden binnen AWL. Wij vinden of ontwikkelen op maat gemaakte programma’s die jou helpen deze stap te maken.

Toekomstbestendige vakman

Op deze verdieping helpen wij jou om jouw vaardigheden en competenties toekomstbestendig te behouden. Wij focussen ons op jouw duurzame inzetbaarheid. Samen met de organisatie bepalen we welke vaardigheden en competenties het verschil gaan maken in de toekomst en hoe we deze gaan ontwikkelen.

Op elke verdieping in jouw carrière speelt de leidinggevende een belangrijke rol in jouw ontwikkeling. Jouw leidinggevende helpt jou graag op weg. Hoe verder jij in jouw carrière staat, hoe meer je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling.

Ricardo Kamphorst – Mechatronics Technician – 2009

Toen ik bij AWL binnenkwam vroeg mijn manager: “Wat wil je worden?” Ik zei: “Een goede monteur!” Zijn reactie was: “Dan spreek ik je over 8 jaar wel weer!” De lat heb ik daarna steeds hoger gelegd, door bijvoorbeeld verder te leren. Bij AWL word je gemotiveerd om een opleiding te volgen, hier word je ook enorm goed mee geholpen. Het is mooi dat AWL dit soort kansen biedt. Nu ben ik verantwoordelijk voor het hele proces rondom de lasmallen. We houden ons bezig met het hart van de machine, dat maakt dit hele proces erg bijzonder.

Nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden binnen AWL?

Neem dan contact met ons op.