AWL Academy

Je leven lang leren!

Of jij nu een ambitieuze starter bent of een ervaren professional, bij AWL geloven wij dat jij nooit uitgeleerd bent. Onze markten zorgen voor de noodzaak om ons te blijven ontwikkelen. Het trainen van onze kennis en vaardigheden is dan ook een must. Daarom hebben wij de AWL Academy ontwikkeld, welke is gemaakt om de kennis en vaardigheden van onze medewerkers te blijven verbeteren. De AWL Academy kent inmiddels meer dan 50 interne trainingen, gegeven door zowel onze eigen gepassioneerde professionals, als professionals van diverse hogescholen en opleidingsinstituten. Hierdoor kunnen wij altijd in jouw behoefte aan educatie voorzien.

70-20-10 principe

AWL gelooft in een High Performance Culture, waar medewerkers verantwoordelijk zijn voor hun eigen technische- en persoonlijke ontwikkeling, met behulp en begeleiding van hun leidinggevende. Wij leren volgens het 70-20-10 principe, welke beweert dat 70% van jouw ontwikkeling in de praktijk plaats vindt (informeel), 20% door coaching, mentoren en feedback en 10% door het volgen van een training of opleiding (formeel).

De trainingen die ik volg bij de AWL Academy helpen mij door ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als op AWL vlak. Zo heb ik mijn Duitse taalkennis opgefrist en heb ik handvatten voor timemanagement gekregen. Ook heb ik meer beeld gekregen van het offertetraject van AWL en heb ik de basis geleerd van het programmeren van een robot. Beide zijn het onderwerpen waar ik in mijn dagelijkse werkzaamheden weinig mee te maken heb, maar zo heb ik wel het bedrijf beter leren kennen. Zelf word je ook aangemoedigd om je collega’s te trainen. Zo geef ik de training ‘Presenteren doe je zo’ voor collega’s die hier meer bedreven in willen worden of aan stagiaires die zich goed willen voorbereiden op hun eindpresentatie. Mooi dat beide mogelijkheden er zijn: zowel het volgen van een training als het geven.

– Elsa Louwerse- Teamleader Marketing & Communication

Voorbeelden opleidingen AWL Academy:

  • Getting things done (time management training).
  • Onze eigen Car Assembly Game. LEAN leren werken door in spelvorm een fabriek te simuleren.
  • Taaltrainingen (Engels, Spaans, Duits)
  • Technische trainingen zoals machineveiligheid en besturingen of het lassen van je eigen BBQ!

Nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden binnen AWL?

Neem dan contact met ons op.