Partners & samenwerkingen

Partners

AWL houdt continu contact met klanten en marktpartijen, zo signaleren we kansen om uw bedrijf te ondersteunen. Hierbij richten wij ons op innovaties in productieautomatisering, verbindingstechnologieën en productiviteitsverbetering. Zo participeren wij in Mechdes Engineering om innovaties te faciliteren. MechDes is hét bedrijf in onze groep die innovatie in mechanical engineering drijft. Specialist in het mechanisch ontwerpen van hoogwaardige, kennisintensieve productielijnen met focus op productieautomatisering.

In 2017 kocht AWL ICS Robotics and Automation Ltd. ICS is een specialist in robotlassen en -automatisering in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. ICS is sinds 1989 actief in robotlassen en -automatisering. Daarnaast werken we ook samen met vaste leveranciers en zetten wij samen met diverse scholen, platforms en instituten techniek op de Nederlandse kaart.

Samenwerkingen

AWL investeert in het onderwijs en wil een topwerkgever zijn voor de experts van de toekomst over de hele wereld. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van het Fieldlab Industrial Robotics voor onderwijsprogramma’s in de robotica, nemen wij deel aan Perron038; een innovatiehub gericht op onderzoek en onderwijs in Nederland, en werken wij samen met verschillende kennisorganisaties en -instituten. Met deze initiatieven en onze focus op stagiairs en loopbaanontwikkeling willen wij talent bij de hand nemen en hen helpen belangrijke stappen te zetten in hun loopbaan.