Global Board

Onze global board

Brand van ’t Hof – Chief Executive Officer

“Mijn passie ligt bij techniek. Technologie drijft de toekomst en drijft innovatie. We moeten continu durven te veranderen en te innoveren, want relaties met klanten, leveranciers en medewerkers veranderen ook. Wereldwijd delen we dezelfde passie. Door slimmer samen te werken en te genieten, maken wij samen het verschil en succes.”

Pieter-Matthijs Fegel - Chief Financial Officer

“AWL is een prachtbedrijf en een toonbeeld binnen de Nederlandse maakindustrie. Het bedrijf is er in geslaagd een gerenommeerde klantenkring op te bouwen binnen het premium segment van de automotive- en metaalindustrie. Voor mij is de uitdaging om de verdere groei van AWL op een goede manier te begeleiden en financieel verantwoord beleid te voeren.”

Guido Roncken - Chief Operating Officer

‘’AWL is een hoogwaardig technisch bedrijf met bijzondere oplossingen en nog tal van goede ideeën voor een uitdagende en in ontwikkeling zijnde markt.  Het is de taak van operations om de omzetgroei en marktverwachtingen intern waar te maken. Als COO ben ik daarin de kartrekker en wil samen met mijn collega’s AWL gereed maken voor de toekomst. Ik mag hiervoor elke dag samenwerken met enthousiaste mensen met een enorme drive voor kwaliteit en innovatie.‘’

Arjen Vos – Director Strategy & Development

“Betrokken zijn bij een wereldwijd hightech bedrijf als AWL -met een sociaal hart- is een voorrecht. De verbinding maken tussen mensen en teams, complexe uitdagingen oplossen en samen werken aan de toekomst zijn de dingen die mij gedreven maken. Door continu te werken aan technische- en sociale innovatie, houden wij onze klanten voorop in hun markt.”