Werk als Restaurantmedewerk(st)er bij AWL!

Ben jij een gastvrije aanpakker met passie voor eten en drinken? Dan zoeken wij jou!

Anders
MBO
Harderwijk

Wat neem je mee?

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding en ervaring binnen de horeca/catering of een soortgelijke sector;
  • Naleving van HACCP en Warenwet (hygiënecodes);
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent gastvrij, sociaal, flexibel en hebt oog voor hygiëne en netheid;
  • Je bent 20 uur per week beschikbaar, bij voorkeur van maandag t/m woensdag. Bij afwezigheid van een van de andere teamleden kan het zijn dat gevraagd wordt op andere dagen/tijdstippen te werken.

Wat krijg je:

  • Een afwisselende functie in een enthousiast team met jaarlijks een leuk teamuitje;
  • Een goed salaris tussen de €3.000 en €3.200 bruto per maand;
  • Toegang tot onze eigen AWL Academy met > 50 trainingsprogramma’s;
  • Een passend (secundair) arbeidsvoorwaardenpakket (volgens de cao voor de Metaalelektro) met 40 vrije dagen;
  • Deelname aan ons vitaliteitsprogramma "Boost Your Life", gezellige vrijdagmiddagborrels en een actieve personeelsvereniging.

Vragen?

Priya Jhorai - Bholasingh

Corporate Recruiter

Stel mij een vraag!

Voor ons gezellige bedrijfsrestaurant zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die onze collega’s elke dag blij maakt met een smakelijke lunch en een glimlach.
Houd je van afwisseling, werk je graag in een team en steek je graag de handen uit de mouwen? Lees dan snel verder!

Je houdt van aanpakken en bent graag actief bezig: een werkdag met veel lopen, staan en af en toe tillen is voor jou geen probleem.
Met jouw gastgerichte houding en flexibele instelling zorg je er samen met de andere teamleden (5) voor dat alles op rolletjes loopt. Je hebt oog voor wat er moet gebeuren, stelt de juiste prioriteiten en houdt altijd het overzicht. Dankzij jouw inzet voelt iedereen zich welkom en wordt elk bezoek aan ons bedrijfsrestaurant een succes.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het verzorgen van de catering van lunches en andere maaltijden die we aanbieden aan collega’s, klanten en bezoekers;
  • Het verzorgen van de catering tijdens speciale gelegenheden, zoals jubileumrecepties, afscheidsrecepties, ontbijtsessies, etc.;
  • Het bedienen van de kassa;
  • Het bijvullen, schoonmaken en reinigen van de koffiemachines;
  • Het tussen de meetings door schoonhouden van de vergaderzalen.

Dit wordt jouw dag

8:00 Geen dag is hetzelfde. Dit is een voorbeeld van hoe jouw werkdag eruit kan zien. De coördinator bespreekt samen met jou en het team de planning voor de dag. Daarna gaan jullie snel aan de slag.
11:00 Tijd voor een welverdiende pauze. Je luncht samen met je collega’s en neemt even de tijd om gezellig bij te praten.
13:00 De lunch voor medewerkers en bezoekers is in volle gang. Jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Na afloop wordt alles opgeruimd en schoongemaakt.
15:00 Nu is er ruimte om andere taken op te pakken, zoals extra schoonmaakwerk of voorbereidingen treffen voor de volgende dag, bijvoorbeeld het inrichten van vergaderruimtes.
16:15 De dag is voorbij gevlogen. Soms moet er nog een avondmaaltijd worden voorbereid. Is dat niet het geval? Dan zit je werkdag erop en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Jouw taken:

40% Uitvoeren van catering- en lunchwerkzaamheden
20% Gastenontvangst en kassawerkzaamheden
25% Schoonmaak en naleving van hygiënevoorschriften
15% Voorraadbeheer en voorbereiding van vergaderruimtes
Jouw keuze: Kennismaken en reageren: