Werk als Innovation Leader bij AWL!

Nederland
HBO
Harderwijk

delen:

Vragen?

Nadia Bosz

Corporate Recruiter

Stel mij een vraag!

Wat ga je doen?
Als Innovation Leader zorg je ervoor dat jouw team van Development Engineers bijdraagt aan de ontwikkelroadmap van R&D. Deze roadmap heb jij zelf opgesteld in overleg met Business unit managers en R&D collega’s. Jouw team is een multidisciplinair ontwikkelteam, dat producten ontwikkelt voor de AWL groep. Deze producten gaan strategische waarde toevoegen aan de organisatie. Jouw team bestaat uit gedreven development engineers waar je intensief mee samenwerkt, maar je zult ook veel spreken met stakeholders.

Er kunnen machineconcepten op de roadmap staan, maar ook ontwikkelingen gericht op hardware of software. De software zal worden gebruikt om extra intelligentie toe te passen in klantprojecten. Dit zou kunnen zijn door middel van robot-wiskunde, het toepassen van vision en AI modellen, en/of als interface tussen verschillende randapparatuur.

Binnen het team werk je op een agile werkwijze (scrum). Dit biedt een raamwerk om de ontwikkeling iteratief uit te voeren (sprint planning, refinements) en te demonstreren (demo’s), maar ook ter ondersteuning voor de samenwerking met de andere team-members (daily, retrospective). Als Innovation Leader pak jij de rol van Product Owner op binnen het team.

Wat verwachten wij van jou?

  • Veel enthousiasme in combinatie met een grote passie voor softwareontwikkeling;
  • HBO/WO diploma (technische) informatica;
  • > 3 jaar relevante (leidinggevende) werkervaring binnen de industriële automatisering;
  • Ervaring met het werken in een scrumteam;
  • Kennis van programmeerconcepten (OOP, FP, etc.);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Salaris tussen de €5.500,- en €7.200,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een uitdagende werkplek dat jouw creativiteit en ontwikkeling aanmoedigt, om zo ook verder te groeien als professional.
  • Een goed marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden (o.a. 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, flexibele werktijden, laptop en winstdeling).
  • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en toegang tot onze eigen AWL Academy met >50 trainingsprogramma’s en deelname aan ons vitaliteitsprogramma ‘Boost Your Life’.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan via de onderstaande button! Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Sander Lensen, Manager R&D te bereiken via telefoonnummer 0341-411 811. Voor vragen over de sollicitatieprocedure mag je contact opnemen met Nadia Bosz via 06-10804720.